Funktioner

Lagring & Dokument

Webbdokument. Enkelt och behändigt.


Dokument, Kalkylblad och Presentationer i molnet. Ett kostnadseffektivt och lagligt officepaket.
Onlinedokument

Det kompletta officepaketet för ditt team. Rich Text Formatting, tabeller och bilder. Avancerade funktioner som macros, pivottabeller, granskningsläge och mycket mer.
Välbekant gränssnitt Ingen större revolution. Inget letande efter knappar. Allt är precis där du förväntar dig att det ska vara.
GranskningslägeSamarbeta på dokument med kollegorna. Spåra pågående ändringar och växla mellan lägen för att se ursprunglig och redigerade versioner. Acceptera och avfärda ändringar och dela vidare för fortsatt granskning.
XLS formatteringsfunktioner och pivottabellerDet finns ett helt nytt sätt att automatisera ditt arbete med kalkylblad. Pivottabeller för att behandla stora mängder data. Macron för genvägar och inställningar för att inspektera data, för att nämna några.
Stöd för Word, Excel och PowerPointFundera mindre över filformat och se till att få ditt arbete gjort istället. WebDocuments fungerar med Microsoft Word, Excel och PowerPoint.

Alla samarbetsverktyg i ett gränssnitt.

Lagring i molnet. Kreativitet tillsammans.


Lagring i vårt Compliant Cloud. FileSync för redigering av dokument offline. Enkel fildelning.

Med hjälp av en nedladdningslänk kan du dela synkroniserade filer även med externa användare.
Ditt privata lagringsutrymme i molnet

Spara dina filer, dokument och bilagor på ett säkert sätt. Låt FileSync hålla dina filer uppdaterade mellan servern och din dator, i bakgrunden. FileSync synkroniserar även filer som du delar med ditt team i TeamChat.
FileSync-appenVälj vilka mappar du vill ha tillgång till när du inte har internetförbindelse. FileSync kommer att hålla dem uppdaterade på webben och alla dina enheter.
Enkel fildelningFiler i ditt lagringsutrymme kan enkelt delas i chattar, e-postmeddelanden, webbmöten eller skickas till externa användare som en enkel nedladdningslänk.
Förhandsvisning av dokument Förhandsvisa en uppsjö av olika filformat såsom bilder, PDF och office-dokument utan att behöva installera program eller ens lämna din webbläare.

Compliant Office Desktop


Dokument, Kalkylblad och Presentationer som nedladdningsbart program för Windows.
Den bästa användarupplevelsen

Windows-versionerna av Dokument, E-post och TeamChat erbjuder samma funktioner som du är van vid i Webbklienten. Då detta är nedladdningsbara program kan du även använda dem när du inte har tillgång till internet.
E-postklientVår e-postklient med inbyggd chatt är ett behändigt alternativ till Outlook.
Dokument, Kalkylark och PresentationerFunktionaliteten i våra verktyg för att hantera dokument, kalkylblad och presentationer har all funktionalitet som du är van vid från ditt nuvarande officepaket. Gränssnittet matchar vår webbklient.
FileSync - Alltid tillgång till dina filerMed FileSync hålls alla filer som du lagrar i Compliant Cloud uppdaterade och tillgängliga på alla dina enheter.
TeamChat på din datorChatta med ditt team och redigera dokument tillsammans med dem utan att behöva logga in i webbklienten. TeamChat appen fungerar på både Windows och Mac.

Compliant Office kan också installeras på din Windowsdator.

Håll dig uppdaterad


Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Compliant Office och andra relevanta ämnen.
City Network är certifierade enligt följande ISO-standarder

ISO 9001 - ISO 14001 - ISO 22301 - ISO 27001
ISO 27010 - ISO 27013 - ISO 27017
ISO 27018

Välj språk
Compliant Office är en tjänst från Compliant Office är en tjänst från City Network